Meny 2021

Under åren kommer vi presentera vårt nya koncept och meny här på sidan

Middag på berget

Ät middag med skärgårdens mäktigaste utsikt.
Vi dukar upp middagen högst upp på vårt berg och bokar bara en grupp per kväll.
Privat, unikt och helt fantastiskt om du frågar oss.

Läs mer och boka

Fika

11-17
Vi har också gofika att ladda batterierna med. Varför inte en svalkande glass eller somrig smulpaj? Här hittar ni hembakat, småkakor och såklart glass i stora lass.

Lunch och fika på ditt smultronställe

Vill ni verkligen ha social distansering i år föreslår vi att ta med vår lunch eller fika till en egen klipphäll eller skyddad havsvik. Korg, bestick och termos för kaffe/te lånar du av oss. Vips, så är ni redo för en liten utflykt.

Frukost

Under sommaren serverar vi frukostbuffé till alla våra gäster som bor hos oss (ingår).
Vill du komma och äta frukost fast du inte bor här går det strålande. 95:-/p kostar vår frukostbuffé.

Till och med i vår restaurang har vi naturen tätt inpå. En solig sommardag gör sig bäst på altanen. Där blickar man gärna ut mot horisonten, spanar på Ziplineåkare som swichar fram genom luften och avnjuter god mat.

Vi vill kunna erbjuda dig som gäst ett säkert och mysigt besök hos oss i år. Därför kommer vi behöva begränsa sittplatserna inne men tack vare vår stora altan har vi många sittplatser ute där vi dessutom dukat med extra avstånd mellan borden. Om dropparna kommer fallande sätter vi upp vårt tält över uteserveringen så den som vill kan få njuta middagen utomhus.

I år anpassar vi även hur man beställer sin mat, vi erbjuder picnic-lunch samt att vi välkomnar er med en tvättstation innan ni kommer upp på vår uteservering.

Öppet varje dag 19 juni – 16 aug
Under vår & höst öppet för fester, konferenser och bröllop