Sommarkänsla med ett stänk av social distansering

Vi tror på att naturen, och i vårt fall främst att skärgården (en smula partiska), har en god effekt på vårt psykiska mående som kanske har fått sig en liten törn under pandemin.
Dock får man inte glömma att vi är en före detta militärförläggning som gör total isolering omöjligt vilket gör att vi undanber oss gäster med förkylningssymptom även denna sommar.
Det svänger fort i rekommendationer, regleringar och smittspridning så vi väljer att utgå ifrån att när sommaren sätter fart är de flesta restriktioner släppta MEN vi har såklart väldigt generösa avbokningsregler då läget och smittspridningen kan förvärras snabbt.

Här nedan berättar vi om våra åtgärder samt hur vi tänker kring din vistelse hos oss i sommar.

Gott käk utan trängsel

Under vintern och våren håller vi koll på restriktioner, smittspridning och regelverk så vi kan anpassa restaurangen efter det.
VI uppdaterar här när vi vet hur sommarens upplägg blir.

Lunch och fika lite vart man vill

Låna korg och kaffetermos av oss sedan är det bara att ge sig iväg till stranden, berget eller skogen. På vår anläggning finns det bord på mysiga ställen och vi kan såklart tipsa om våra smultronställen.
Perfekt för dig som inte känner för att sitta i restaurangen.

Resan till oss

Resan ut till oss är ofta en del av upplevelsen och det finns flera sätt (Se Hitta hit)

Ska man åka från Strömkajen är ett tips att vara ute i god tid för att få plats. Waxholmsbolagets hållning är att begränsa passagerare så trängsel inte uppstår.
Det säkraste sättet att ta sig till oss (förutom egen båt) är att ta sig med buss (Linje 636 från Norrtälje) eller bil till Simpnäs och ta passbåten över till Arholma.

VI GARANTERAR ATT MAN KOMMER ÖVER TILL OSS. OM PASSBÅTEN NEKAR ER ATT RESA KONTAKTAR NI OSS OCH VI LÖSER TRANSPORT FÖR ER!

 

Reseplanerare Waxholmsbolaget

Guidade turer

Våra guidade turer är populära och det är något speciellt med att lämna en havsvik i högsommar för att ge sig in i Kalla krigets korridorer.
På dessa guidningar kan det lätt bli trångt och för att undvika det har vi begränsat antalet till 10p samt satt in en extra guidetur per dag.
Om ni önskar en privat tur utan andra besökare går det bra. 1500:-/grupp upp till 10p. Maila eller ring oss för att boka.

Privat tur

Boende

De flesta rum är dubbelrum men vi har även familjerum. I alla rum bor man med rena lakan och det är alltid nystädat.
Det man behöver tänka på att toa och dusch delas med andra rum.

Städ

Restaurangen, toaletter och självhushållskök. Ja det är många platser på vår anläggning att hålla rena. Vi har anställt mer personal för att se till att de ställen ni vistas på är rena. Vi hamstrar också handsprit, desinfektionsmedel och tvål. Allt för att vi ska ha en ren sommar.