Restaurangen

I vår restaurang har vi plats för 80 sittande och 120 minglande.
Vår stora uteservering använder vi mer än gärna för mingel, grillbufféer, liveband eller för att äta bröllopstårta på till exempel.

Bilder

Maten

Beroende på vilken stil ni vill ha på ert bröllop så finns det olika alternativ för maten under er helg.
Kanske vår rök/grill-buffé på uteserveringen som bröllopsmiddag om ni vill ha lite mer rörlig än en traditionell sittning.

Vigseln

I vackra Arholma kyrka får ni en traditionell vigsel eller om ni föredrar utomhusvigsel finns det smultronställen hos oss på Nord. Välj att gifta er vid starandkanten eller varför inte på berget med utsikt över Ålands hav.

Arholma kyrka Bilder

Boendet

Det bästa med en fest hos oss är att gästerna kan bo kvar och njuta av en hel helg tillsammans. Vi har upp till 64 bäddar + 11 extrasängar fördelade på fyra hus och på ön finns det ytterligare 40 bäddar hos våra kompisar på Bull-August och Österhamns pensionat.

Vårt boende Rumskartor

Transport

Till oss kan man ta sig på olika sätt. Antingen med passbåt från Simpnäs ( 1km att gå på Arholma ) eller direkt till oss med taxibåt. Vi hjälper gärna till att boka transporter och ger tips för att logistiken ska flyta på, både för era gäster och för er.

Läs mer

Festen

När mörkret lägger sig förvandlas vår uteservering, restaurang och havsvik till en enda stor festlokal. Ni sätter agendan och vi skapar stämning för att få natten att bli oförglömlig.
Liveband, dj, nattbastu, häng vid stranden ja möjligheterna finns där och ni har hela havsviken för er själva.

Bilder

Kontakta oss

Pris, offert, upplägg eller övriga frågor om ert arrangemang.

Maila Ring 0176-56040