Restaurangen

I vår restaurang har vi plats för 80 sittande och 120 minglande.
Vår stora uteservering använder vi mer än gärna för mingel, grillbufféer, liveband eller för att äta bröllopstårta på till exempel.

Bilder

Bröllopsmiddag

Beroende på vilken stil ni vill ha på ert bröllop så finns det olika alternativ för bröllopsmiddagen
Antingen vår rök/grill-buffé som serveras på uteserveringen och själva middagen blir lite mer rörlig än en traditionell sittning.
Ni kan välja att lägga till en förrätt eller dessert till buffén.
Om ni väljer en 3-rätters middag skickar vi menyförslag separat som ni kan kika på.

Bilder Menyförslag

Lördag lunch

Om ni har gäster kommer ut på fredagen eller tidigt på lördagen är det bra att tänka på att det behövs någon lunch. Då alla gäster har olika agendor denna dag så föreslår vi att man gör en sallad i Take-away skål, som dukas fram från kl. 12.00 så kan gästerna plocka lite när det passar dem. Vi har baren öppen och det brukar bli ett skönt häng i havsviken.

Bilder

Gör bröllopet till en långhelg

Bästa sättet att njuta av ert bröllop är att starta redan på fredagen med bastuhäng, middag vid stranden kanske ett åk i ziplinebanan, en tur i kajaken eller guidning i försvarsanläggningen Batteri Arholma.
Om vädret inte vill vara med oss riggar vi upp middag och bar i bergrummet.

Bilder

Vigseln

I vackra Arholma kyrka får ni en traditionell vigsel eller om ni föredrar utomhusvigsel finns det smultronställen hos oss på Nord. Välj att gifta er vid starandkanten eller varför inte på berget med utsikt över Ålands hav.

Arholma kyrka Bilder

Brudskål

Om ni gifter er i naturen kan vi rigga brudskål direkt efter vigseln eller så väljer ni att bröllopsföljet tar sig till en ny plats för mingel.
Här kan ni välja på snittar eller snacks. Kanske hyra PA om det ska vara livemusik under minglet. Vi fixar logistiken och föreslår gärna platser för brudskål.

Bilder

Boendet

Det bästa med en fest hos oss är att gästerna kan bo kvar och njuta av en hel helg tillsammans. Vi har upp till 60 bäddar + 7 extrasängar fördelade på fyra hus och på ön finns det ytterligare 40 bäddar hos våra kompisar på Bull-August och Österhamns pensionat.

Vårt boende Rumskartor

Transport

Till oss kan man ta sig på olika sätt. Antingen med passbåt från Simpnäs ( 1km att gå på Arholma ) eller direkt till oss med taxibåt. Vi hjälper gärna till att boka transporter och ger tips för att logistiken ska flyta på, både för era gäster och för er.

Läs mer

Festen

När mörkret lägger sig förvandlas vår uteservering, restaurang och havsvik till en enda stor festlokal. Ni sätter agendan och vi skapar stämning för att få natten att bli oförglömlig.
Liveband, dj, nattbastu, häng vid stranden ja möjligheterna finns där och ni har hela havsviken för er själva.

Bilder

Kontakta oss

Pris, offert, upplägg eller övriga frågor om ert arrangemang.

Maila Ring 0176-56040