Middag

17.00-21.00
​Varje kväll under sommaren serverar vi middag från vår unika kökscontainer. Beställer gör du i baren och en härlig tillbehörsbuffé ackompanjerar rätterna.
Vi gillar att experimentera och menyn kan komma att variera under sommaren.

Boka Meny 2020

Burktapas till lunch

11.00-15.00
På lunchen väljer du godsaker i burkform. Inte hört om det förut? Inte så konstigt, vi uppfann det!
I år behåller vi några klassiker men framförallt adderar nya spännande smaker i våra burkar. Ni väljer de burkar ni är sugna på och sedan plockar ni på er tillbehör på buffén.
Eller varför inte beställa lite av varje och dela med varandra? Lite som skärgårdens tapas

Meny

Fika

11-17
Vi har också gofika att ladda batterierna med. Varför inte en svalkande glass eller somrig smulpaj? Här hittar ni hembakat, småkakor och såklart glass i stora lass.

Lunch och fika på ditt smultronställe

Vill ni verkligen ha social distansering i år föreslår vi att ta med vår lunch eller fika till en egen klipphäll eller skyddad havsvik. Korg, bestick och termos för kaffe/te lånar du av oss. Vips, så är ni redo för en liten utflykt.

Frukost

Under sommaren serverar vi frukostbuffé till alla våra gäster som bor hos oss (ingår).
Vill du komma och äta frukost fast du inte bor här går det strålande. 95:-/p kostar vår frukostbuffé.

Till och med i vår restaurang har vi naturen tätt inpå. En solig sommardag gör sig bäst på altanen. Där blickar man gärna ut mot horisonten, spanar på Ziplineåkare som swichar fram genom luften och avnjuter god mat.

Vi vill kunna erbjuda dig som gäst ett säkert och mysigt besök hos oss i år. Därför kommer vi behöva begränsa sittplatserna inne men tack vare vår stora altan har vi många sittplatser ute där vi dessutom dukat med extra avstånd mellan borden. Om dropparna kommer fallande sätter vi upp vårt tält över uteserveringen så den som vill kan få njuta middagen utomhus.

I år anpassar vi även hur man beställer sin mat, vi erbjuder picnic-lunch samt att vi välkomnar er med en tvättstation innan ni kommer upp på vår uteservering.

Öppet varje dag 19 juni – 13 aug
Under vår & höst öppet för fester, konferenser och bröllop

Boka middag hos oss genom att klicka på önskad tid


0

 


Middag

 Vi ser till att det finns bord till alla och att vi håller avstånd.
Vid dåligt väder har vi plats inne och tält ute.
 

Ditt pris: