Vedeldad bastu eller kittlande linbana

Hos oss  finns en unik natur som inbjuder till utomhusaktiviteter och såklart har vi då ett stort utbud av aktiviteter.

Hyr en mountainbike och susa fram på slingriga skogsstigar eller ta dig ut på vattnet i kajak och gör strandhugg på en solvarm klipphäll. Om du vill utmana din höjdrädsla är tipset att ge dig i kast med vår Zipline som man når via en klättervägg på ett gammalt kanontorn.

Zipline

Kasta dig ut i ziplinebanan efter en svettig klättring upp på kanontornet. På tornet finns det två olika leder som varierar i svårighetsgrad. Det finns även en stege upp för dig som känner att klättervägg inte är din grej.
Väl uppe på tornet väntar Ziplinebanan som man kastar sig ut i en efter en och färdas i ungefär 40 km/h innan man bromsas in på andra sidan dalen. Denna aktivitet tar ungefär 1 timme.  Fasta tider: 14:00 | 15:30. Övrig tid är det bokningsbart för grupper över 10 personer.
Vuxna 145 kr | Upp till 12 år 95 kr

Boka Bilder

Mountainbike

Hyr en MTB och ge dig ut på äventyr längs våra slingor i skogen som bjuder på olika svårighetsgrader. Ett garanterat svettigt och roligt sätt att uppleva Arholma på. Våra Mountainbikes är X-caliber 9 av märket Trek som bjuder in till riktigt rolig cykling. Hjälm ingår alltid.

350 kr/dag

Hyra

Cykel

Hos oss kan du hyra cykel för att kunna ta dig runt på ön. Ta en sväng till Arholma Båk eller besök Bryggcafét för att ta en glass. Våra cyklar har fotbroms, 3 vxl, cykelkorg och pakethållare. Det finns även barnstolar att hyra. Hjälm ingår alltid.

150 kr/dag

Hyra

Kajak

Vi har i år bytt ut alla våra kajaker mot nya.
Vi har både dubbel och Singelkajaker för uthyrning.
Ta med lunch från restaurangen och ge er iväg till en egen klippa eller havsvik. Ni kan hyra 2h, halvdag eller heldag.
Singelkajak 350 kr/dag | Dubbelkajak 500 kr/dag

Hyra

Hyra SUP-bräda

Ett roligt sätt att ta sig fram på vattnet. Perfekt träning för bålen och om man vill trixa lite kan det nog bli ett bad.
Brädan kan kännas lite ostadig i början men efter 5-10 minuter har du hittat stabiliteten och med hjälp av paddeln glider du fram på vattnet. Paddel och leash ingår i hyran.
350 kr/dag

Hyr

Havsbastun

Det finns inget bättre än ett härligt bastubad med utsikt mot havet. I vår havsbastu har vi ett vedeldat agregat och svalkar sig gör man i havet.
Man får plats 6 personer åt gången men såklart kan ni vara fler då det är rätt trevligt att sitta utanför och svalka sig. Kom ihåg att elda igång bastun ca 45 min innan ni ska bada.
2 timmar / sällskap | Pris från 80kr/p beroende på hur många ni är

Boka

Kontakta oss

Ring 0176-56040 Maila oss Ta dig hit